Het Muzikale verhaal Little White House

Het Muzikale verhaal Little White House

Little White House is een muzikaal verhaal van de hand van Bertien van Oppen. Bertien schrijft graag verhalen in het genre van Fantasy en Magie. Haar spirituele roots zijn duidelijk terug herleidbaar in haar verhaal en zang.

Om inspiratie op te doen bezocht ze Ierland en Engeland. Verder schrijft en repeteert ze graag in bossen en parken, dicht bij de natuur.

In Little White House vertelt en zingt ze op muzikale wijze het verhaal van de hoofdpersonages Maya en Madelief. Maya ziet haar droomhuis te koop staan. Het huisje waar ze vroeger als kind al over fantaseerde, wanneer ze ‘s morgens naar school fietste. Maya en Madelief doen hun uiterste best om deze woning in hun bezit te krijgen. De verkopende partij werkt niet mee en de meiden proberen op slinkse wijze toch hun droom te verwezenlijken. In het huisje gebeurt iets onverklaarbaars waar Maya het fijne van wilt weten. Tijdens haar zoektocht raakt ze in verschillende dimensies en tijdperken verstrikt. Was het enkel een droom?  Is alles al in de materie aanwezig, of is het slechts een vaag verlangen? Begeleid op muziek en zang doorleeft Maya haar zoektocht naar de werkelijkheid die zich voor haar voeten uitgekristalliseerd. 

Genre: Folk

Gesproken tekst: Nederlands

Gezongen: Engels

Het programma bestrijkt twee maal drie kwartier, met tussentijds een pauze.

Entree 10 Euro. Tickets zijn hier te verkrijgen.

https://youtu.be/zSYsVqmTvnk