Let op:

In ons openluchttheater zijn de volgende evenementen geprogrammeerd. De organiserende partijen bepalen, binnen de richtlijnen van de overheid, of evenementen doorgang vinden. Houd hiervoor vooral de website van de organisator in de gaten.

Programma

 • st-ART festival

  Traditiegetrouw vindt op de 2e zondag van maart het st-ART festival plaats. Dit Internationaal Promotiefestival wordt voor de 10e keer georganiseerd op zondag 12 maart 2023 door Totaal Theater.  Vele nationale- en internationale artiesten zullen u ontvangen voor informatie en entertainment in het Openluchttheater De Doolhof  te Tegelen NL. Op het st-ART festival tonen de […]Lees meer »
 • Night Fever: a tribute to the BEE GEES

  Live in Concert Een vervolg kon niet uitblijven na de fijne zomerconcerten van 2022: meer openluchttheatershows van Night Fever – the very best of the BEE GEES in Nederland! De populaire live band uit Duitsland komt in juni voor het eerst naar Openluchttheater De Doolhof in Tegelen om er een onvergetelijke avond van te maken. […]Lees meer »
 • Reservering – Musical ‘Het was Zondag in het Zuiden’

  Van 19 juli t/m 20 augustus hebben Toneelgroep Maastricht en De Maaspoort het Openluchttheater De Doolhof op het oog voor hun spektakelmusical Het was Zondag in het Zuiden. Een nieuwe Nederlandse musical over het hoogwater in Limburg. Op de muziek van Rowwen Hèze komen de aangrijpende en hartverwarmende verhalen van verschillende Limburgers tot leven. Deze […]Lees meer »
 • Bluesrock 2023 – 38e editie

 • Pasar Malam in De Doolhof

  Op zaterdag 16 en zondag 17 september organiseert Sinar Events een Pasar Malam in De Doolhof in Tegelen. Een pasar malam (Indonesisch/Maleis voor avondmarkt) is in Zuidoost-Azië (Indonesië, Maleisië en Singapore een markt die ’s avonds opengaat. Men verkoopt er groente, fruit en andere etenswaren, maar ook speelgoed, kleding en muziek. Het is een markt […]Lees meer »