Let op:

In ons openluchttheater zijn de volgende evenementen geprogrammeerd. De organiserende partijen bepalen, binnen de richtlijnen van de overheid, of evenementen doorgang vinden. Houd hiervoor vooral de website van de organisator in de gaten.

Programma

  • Passiespelen 2021

    In 2021 staan de 400 Passiespelers opnieuw voor u klaar om uitvoeringen van ‘Hem achterna. Een passiespel’ te presenteren. De première van 18 april is in verband met de corona-maatregelen tot nader bericht uitgesteld. Kaarten voor de voorstellingen in 2021 zijn te verkrijgen via de ticketpagina van de Passiespelen en via diverse verkooppunten.  Voor verdere informatie kijk op:www.passiespelen.nl […]Lees meer »
  • Bluesrock Festival 2021

    Meer informatie, zoals programmering, eten & drinken en festival reglement is te vinden op de website van Bluesrock Festival .Lees meer »
  • st-ART festival

    Traditiegetrouw vindt op de tweede zondag van maart het st-ART festival plaats. In 2021 kon dit festival niet doorgaan in verband met de corona-maatregelen. In 2022 wordt dit Internationaal Promotiefestival georganiseerd op zondag 13 maart door Totaal Theater in samenwerking met Shalton Theatre en TukkersConnexion.Vele nationale- en internationale artiesten ontvangen u voor informatie en entertainment […]Lees meer »