Let op:

In ons openluchttheater zijn de volgende evenementen geprogrammeerd. De organiserende partijen bepalen, binnen de richtlijnen van de overheid, of evenementen doorgang vinden. Houd hiervoor vooral de website van de organisator in de gaten.

Programma

  • Passiespelen 2021

    Van 3 juli tot 5 september iedere week vier voorstellingen. In 2021 staan de 400 Passiespelers opnieuw voor u klaar om uitvoeringen van ‘Hem achterna. Een passiespel’ te presenteren. Op zaterdagen kunt u dit schouwspel ervaren om 17.00 en 20.00 uur. Op zondagen om 14.00 en 17.00 uur. Kaarten voor de voorstellingen in 2021 zijn […]Lees meer »
  • Bluesrock Festival 2021

    Optredende artiesten zijn onder anderen Eric Gales, Laurence Jones, Sloper en Michelle David & The True-Tones. Limburgs talent What The Frnk opent het eendaags festival namens Stichting Pop in Limburg. De band van gitarist en zanger Frank Schurgers brengt funky bluesrock. Afsluiter gitarist Eric Gales mag Carlos Santana, Dave Navarro (Jane’s Addiction, Red Hot Chili […]Lees meer »
  • Gereserveerd onder voorbehoud

  • st-ART festival

    Traditiegetrouw vindt op de tweede zondag van maart het st-ART festival plaats. In 2021 kon dit festival niet doorgaan in verband met de corona-maatregelen. In 2022 wordt dit Internationaal Promotiefestival georganiseerd op zondag 13 maart door Totaal Theater in samenwerking met Shalton Theatre en TukkersConnexion.Vele nationale- en internationale artiesten ontvangen u voor informatie en entertainment […]Lees meer »