Let op:

In ons openluchttheater zijn de volgende evenementen geprogrammeerd. De organiserende partijen bepalen, binnen de richtlijnen van de overheid, of evenementen doorgang vinden. Houd hiervoor vooral de website van de organisator in de gaten.

Programma

 • Jubileumconcert Limburgse Jagers

  Het reünieorkest van de Limburgse Jagers geeft op 4 juni hun jubileumconcert in Tegelen onder leiding van chef-dirigent Jos Stoffels. Met soliste sopraan Mirjam Erkens en ladyspeaker Helga Ramakers. Aanvang 15.00 uur. Kaarten zijn (alleen tegen contante betaling van € 7.50) te verkrijgen bij: Meer informatie: https://www.limburgsejagers.nlLees meer »
 • Night Fever: a tribute to the BEE GEES

  Live in Concert Een vervolg kon niet uitblijven na de fijne zomerconcerten van 2022: meer openluchttheatershows van Night Fever – the very best of the BEE GEES in Nederland! De populaire live band uit Duitsland komt in juni voor het eerst naar Openluchttheater De Doolhof in Tegelen om er een onvergetelijke avond van te maken. […]Lees meer »
 • Zomerconcert Showorkest Fortissimo

  Op 2 juli om 14.00 uur verzorgt Showorkest Fortissimo een schitterend zomerconcert in De Doolhof. Meer informatie vind je hier: https://www.fortissimo-venlo.nl/evenement/zomerconcert/Lees meer »
 • Musical ‘Het was Zondag in het Zuiden’

  Van 19 juli t/m 20 augustus organiseren Toneelgroep Maastricht en De Maaspoort de spektakelmusical Het was Zondag in het Zuiden. Een nieuwe Nederlandse musical over het hoogwater in Limburg. Op de muziek van Rowwen Hèze komen de aangrijpende en hartverwarmende verhalen van verschillende Limburgers tot leven. Deze nieuwe musical wordt gecreëerd door het artistieke team […]Lees meer »
 • Blues Festival De Doolhof

  Met trots mogen wij aankondigen dat wij in samenwerking met Stichting De Doolhof, Roger Rutten (TIRR Music Agency ) en Lou Giesen (Blues Rock Festival “Oppe Ruiver “) een Bluesfestival kunnen organiseren met maar liefst 7 Vette Bluesbands uit binnen en buitenland. Locatie is De Doolhof te Tegelen op zaterdag 9 September 2023. 🎸 𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗺𝗮Danny […]Lees meer »
 • Doolhof LIVE

  𝗝𝗮𝗮𝗽 𝗥𝗲𝗲𝘀𝗲𝗺𝗮 & 𝗕𝗮𝗻𝗱Jaap Reesema is een veelzijdige zanger en songwriter. Op dit moment timmert hij goed aan de weg, met ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ samen met Pommelien Thijs scoorde hij namelijk een #1 hit in zowel Nederland als in België. Inmiddels bewijst Jaap met maar liefst vier Top 40 hits binnen twee jaar de kracht […]Lees meer »
 • Pasar Malam in De Doolhof

  Op zaterdag 16 en zondag 17 september organiseert Sinar Events een Pasar Malam in De Doolhof in Tegelen. Een pasar malam (Indonesisch/Maleis voor avondmarkt) is in Zuidoost-Azië (Indonesië, Maleisië en Singapore een markt die ’s avonds opengaat. Men verkoopt er groente, fruit en andere etenswaren, maar ook speelgoed, kleding en muziek. Het is een markt […]Lees meer »