Let op:

In ons openluchttheater zijn de volgende evenementen geprogrammeerd. De organiserende partijen bepalen, binnen de richtlijnen van de overheid, of evenementen doorgang vinden. Houd hiervoor vooral de website van de organisator in de gaten.

Programma

  • st-ART festival

    Traditiegetrouw vindt in het 2e weekend van maart het st-ART festival plaats. Dit Internationaal Promotiefestival wordt voor de 11e keer georganiseerd op zondag 10 maart 2024 door Totaal Theater.  Vele nationale- en internationale artiesten zullen u ontvangen voor informatie en entertainment in het Openluchttheater De Doolhof  te Tegelen NL. Op het st-ART festival tonen de […]Lees meer »
  • Spektakelmusical Zondag in het Zuiden

    Na het grote succes in de zomer van 2023 hebben Toneelgroep Maastricht en Maaspoort Venlo de ambitie om van 5 t/m 30 juni 2024 de spektakelmusical Zondag in het Zuiden wederom op te voeren in Openluchttheater de Doolhof. Gesprekken hierover vinden op dit moment plaats met de gemeente Venlo en Stichting Openluchttheater De Doolhof. Neem […]Lees meer »
  • TributeFest

    Op zaterdag 14 september zal de tweede editie van Tributefest plaatsvinden in Openluchttheater De Doolhof in Tegelen. Tijdens Tributefest spelen de beste tributebands van Europa de muziek van helden tot in perfectie na. De line-up is er één om je vingers bij af te likken. 𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗺𝗮QUEEN door The Vipers (Italië)BON JOVI door Bad Medicine (Italië)DOE […]Lees meer »