Musical ‘Het was Zondag in het Zuiden’

T/m 2 september organiseren Toneelgroep Maastricht en De Maaspoort de spektakelmusical Het was Zondag in het Zuiden. Een nieuwe Nederlandse musical over het hoogwater in Limburg. Op de muziek van Rowwen Hèze komen de aangrijpende en hartverwarmende verhalen van verschillende Limburgers tot leven. Deze nieuwe musical wordt gecreëerd door het artistieke team van Dagboek van een Herdershond.

Het was een Zondag in het Zuiden is 30 keer te zien en wordt opgevoerd tot zaterdag 2 september. De voorstellingen duren circa 2,5 uur incl. pauze.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.hetwaszondaginhetzuiden.nl. Neem bij vragen over de kaarten contact op met Eventim via 0900-1330 (lokaal tarief). Ook kunnen kaarten voor de musical van die dag en opvolgende dagen gekocht worden bij de ingang van het theater in het kassagebouw. Het kassagebouw is op de uitvoeringsdagen geopend vanaf 19.00 uur.

Het theater beschikt over een aantal rolstoel- en begeleidersplaatsen. Deze kunnen uitsluitend telefonisch worden gereserveerd. De beste rij om te zitten met een rollator is rij 18 of op de speciale invalidenplekken. Dan hoeft er geen trap te worden gelopen.

Meer informatie over deze productie kan worden verkregen bij de organisatoren van Toneelgroep Maastricht en De Maaspoort. Kijk ook op de website voor de veelgestelde vragen.

Parkeren. Er is een kleine parking aan het station (ingang naast Frituur de Klomp, 200 meter) en een grotere parking aan de Wienerbergerfabriek (400 meter). Voor invaliden zijn er circa 16 parkeerplaatsen voorbehouden aan de ingang van De Doolhof. Verkeersregelaars zullen deze plaatsen toewijzen. Indien u iemand vervoert die slecht ter been is, kunt u aan de verkeersregelaars vragen of u even mag passeren om de betreffende persoon af te zetten. Daarna moet er elders geparkeerd worden als er geen invalidenkaart in de auto aanwezig is.

Eten en drinken. Er zijn voorafgaand aan de voorstelling en in de pauze diverse warme en koude dranken en kleine versnaperingen te koop, te betalen via de pin. Er zijn geen consumptiebonnen. Individuen en groepen kunnen vooraf koffie/thee met vlaai en/of een borrelbox bestellen via deze site.

Restaurants en hotels. In Tegelen en Steyl zijn diverse diner- en overnachtingsmogelijkheden. Een overzicht van de bijzondere locaties vindt u hier.