Reservering – Musical ‘Het was Zondag in het Zuiden’

Van 19 juli t/m 20 augustus hebben Toneelgroep Maastricht en De Maaspoort het Openluchttheater De Doolhof op het oog voor hun spektakelmusical Het was Zondag in het Zuiden. Een nieuwe Nederlandse musical over het hoogwater in Limburg. Op de muziek van Rowwen Hèze komen de aangrijpende en hartverwarmende verhalen van verschillende Limburgers tot leven. Deze nieuwe musical wordt gecreëerd door het artistieke team van Dagboek van een Herdershond. Het was een Zondag in het Zuiden is slechts 20 keer te zien en wordt opgevoerd tussen woensdag 19 juli en zondag 20 augustus. Op dit moment wordt de haalbaarheid onderzocht voor het opvoeren van de musical in De Doolhof.

Kaarten zijn al verkrijgbaar via de website www.hetwaszondaginhetzuiden.nl.

Meer informatie over deze productie kan worden verkregen bij de organisatoren van Toneelgroep Maastricht en De Maaspoort. Kijk ook op de website voor de veelgestelde vragen.