Spektakelmusical Zondag in het Zuiden

Maar liefst 65.000 bezoekers bezochten de spektakelmusical Het was Zondag in het Zuiden in de zomer van 2023. Wegens de grote belangstelling is de musical van 5 juni t/m 14 juli 2024 zes weken opnieuw te zien in het Openluchttheater De Doolhof in Tegelen. Een groot deel van de cast, onder wie Buddy Vedder, Renée van Wegberg en Hein van der Heijden, keert terug. 

Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar Het was Zondag in het Zuiden. Toneelgroep Maastricht en Maaspoort gunnen alle kinderen samen met hun (groot)ouders de beleving van het verhaal over de overstromingen in Limburg.

Tickets, arrangementen en meer informatie zijn te vinden op www.hetwaszondaginhetzuiden.nl. Kijk voor vragen over tickets op de website van Eventim, stel zie via het Eventim contactformulier of neem telefonisch contact op met Eventim (0900-1330 – lokaal tarief 7 dagen per week bereikbaar).

Antwoorden op overige vragen vind je op de website van de musical. Staat je vraag daar niet bij? Neem dan contact op met hetwaszondaginhetzuiden@toneelgroepmaastricht.nl.

Combineer het bezoek aan Openluchttheater De Doolhof ook met een etentje, wandelroute of andere bezienswaardigheden in Tegelen en Steyl. Kijk op www.hktegelen.nl/uit-in-tegelen voor de leukste tips.