“Workshop Toveren” – Theater De Garage BINNENsteBUITEN

“Workshop Toveren” – Theater De Garage BINNENsteBUITEN

Op zondag 12 juli komt Vrouwe Désirée naar De Doolhof voor een heuse workshop Toveren voor kinderen van 4 tot 11 jaar (en iedereen die toveren leuk vindt).

“Heksen zijn helemaal niet eng! Wij zijn wel spannend, intrigerend, verrassend en een tikkeltje onvoorspelbaar…Kom samen met ons dat hele speciale brouwseltje brouwen, helemaal voor jezelf! En als je echt durft…, ja echt echt durft…, laten we de Rode Draak roken in het magische keteltje 💫 . Daarna tover je het brouwseltje in een klein magisch flesje en neem je dat voorzichtig mee naar huis.

Vergeet niet….Ook jij Doetertoe.”

De workshop (duur: 60 minuten) start om 14.30 uur. Let op! Er kunnen maximaal 10 kinderen per workshop meedoen. Bij veel animo volgen er nog andere tijdstippen op deze zondag.

Tickets kosten 6 euro (incl. ranja) voor kinderen; volwassenen als begeleider gratis, te bestellen via www.theaterdegarage.nl, 077-3514252 of mail naar info@theaterdegarage.nl..

Theater De Garage BINNENsteBUITEN presenteert van zaterdag 4 juli tot en met zondag 12 juli een dikke week vol met voorstellingen, optredens, workshops enzovoorts voor jong en oud(er). Kijk hier voor de overige voorstellingen in De Doolhof. Houd de website www.theaterdegarage.nl / Facebookpagina en Instagram goed in de gaten, want er kan nog meer bij komen.