“Vakantie(t)huis” – THEATER DE GARAGE BINNENSTEBUITEN

“Vakantie(t)huis” – THEATER DE GARAGE BINNENSTEBUITEN

Op zondag 5 juli komen de kinderen van 5 t/m 10 jaar helemaal in vakantiesferen met de toffe voorstelling”Vakantie(t)huis”. Gebaseerd op vlogjes van Thuisjuf Corina.

Zie youtubekanaal: ‘Thuisjuf Corina’.

Corina is juf. Maurice is haar hulphond.Corina en Maurice gaan dit jaar niet op vakantie.

Corina wil niet, vanwege Corona. Maar niet getreurd! Hun huis verandert in een camping, in een geheim land. Met tent, safari, wildwater, een taal die je niet verstaat, ijs, griezeltocht, mini-disco en nog veel meer.

Alles wat hoort bij vakantie! Wat wil jij doen op vakantie?

Ga je mee met Corina en Maurice?

PS: neem een oude sok mee want na afloop is er een workshop!

De voorstelling start om 13.30 uur. Let op! Er kunnen maximaal 20 kinderen per voorstelling/workshop meedoen. De totale voorstelling incl. workshop duurt 90 minuten. Bij veel animo volgen er nog andere tijdstippen op deze zondag. Tickets kosten 10 euro (3 tot en met 10 jaar incl. ranja), vanaf 11 jaar en volwassenen 7,50 euro, te bestellen via www.theaterdegarage.nl, 077-3514252 of mail naar info@theaterdegarage.nl..

Theater De Garage BINNENsteBUITEN presenteert van zaterdag 4 juli tot en met zondag 12 juli een dikke week vol met voorstellingen, optredens, workshops enzovoorts voor jong en oud(er). Kijk hier voor de overige voorstellingen in De Doolhof. Houd de website www.theaterdegarage.nl / Facebookpagina en Instagram goed in de gaten, want er kan nog meer bij komen.