“Poppenkast” – Theater De Garage BINNENsteBUITEN

“Poppenkast” – Theater De Garage BINNENsteBUITEN

Op woensdag 8 juli om 14.30 uur komt onze wereldberoemde poppenkast naar De Doolhof. De voorstelling is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 9 jaar en iedereen die poppenkast leuk vindt.

De poppenspeler is Frank Peters uit Mill. Hij is ooit op zijn vijftiende in de kast gekropen en nu 46 jaar later speelt hij nog steeds met veel plezier zijn verhalen. De voorstelling duurt ongeveer 45 minuten (excl. pauze). Na afloop kun je een foto laten maken met je favoriete pop!

Reserveren is verplicht! Ouders/verzorgers etc. moeten een zitplaats reserveren aan een tafeltje. Kinderen zitten voor de poppenkast op bankjes.

Tickets kosten 5 euro  incl. ranja voor kinderen van 3 tot en met 10 jaar/ 3 euro vanaf 11 jaar, te bestellen via www.theaterdegarage.nl, 077-3514252 of mail naar info@theaterdegarage.nl.

Theater De Garage BINNENsteBUITEN presenteert van zaterdag 4 juli tot en met zondag 12 juli een dikke week vol met voorstellingen, optredens, workshops enzovoorts voor jong en oud(er). Kijk hier voor de overige voorstellingen in De Doolhof. Houd de website www.theaterdegarage.nl / Facebookpagina en Instagram goed in de gaten, want er kan nog meer bij komen.