“Op de Venlose vloer” – Theater De Garage BINNENsteBUITEN

“Op de Venlose vloer” – Theater De Garage BINNENsteBUITEN

We trappen af op zaterdag 4 juli om 19.30 uur met de sterkste spelers uit Venlo en omstreken. ‘Op de Venlose vloer’ (eigenlijk dus de Tegelse vloer…) is een improvisatievoorstelling die lichtjes is gebaseerd op het televisieprogramma ‘De vloer op’. Onder leiding van toneeladviseur Marnix Mulder worden verschillende scenes geïmproviseerd.

Niets dan een kapstok en kist met rekwisieten, een frisse en alerte geest hebben de spelers tot hun beschikking. Nooit was theater zo direct, spannend en boeiend als op de Venlose vloer. En uiteraard in het Venloos dialect!

De spelers zijn: Sef Peeters, Harrie Lucker, Stan Dekkers (17 jaar), Petro Janssen, Mirjam Alders, Max Peuten en Mariëlle Billekens

Tickets kosten 13 euro, te bestellen via www.theaterdegarage.nl, 077-3514252 of mail naar info@theaterdegarage.nl.

Theater De Garage BINNENsteBUITEN presenteert van zaterdag 4 juli tot en met zondag 12 juli een dikke week vol met voorstellingen, optredens, workshops enzovoorts voor jong en oud(er). Kijk hier voor de overige voorstellingen in De Doolhof. Houd de website www.theaterdegarage.nl / Facebookpagina en Instagram goed in de gaten, want er kan nog meer bij komen.