“Matinee” – Theater De Garage BINNENsteBUITEN

“Matinee” – Theater De Garage BINNENsteBUITEN

Vrijdag 10 juli gaat Theater De Garage bezoekers vanaf 55 jaar een geweldig leuke middag bezorgen. Vanaf 14.30 uur wordt er muziek gemaakt, gezongen en geda… nee dat mag jammer genoeg nog niet! Op uw stoel zittend kunt u meezingen en meebewegen op de mooie klanken van zanger Antoine van den Eerenbeemt, Fanfaar Trottoir en Bert van Dijk.

Antoine van den Eerenbeemt brengt o.a. grote opera-highlights als Nessun Dorma en O Sole Mio, maar ook evergreens die iedereen spontaan mee begint te zingen als You Never Walk Alone en Zing, Vecht, HuilBid. Noem het en deze power-tenor zingt het met een overgave en passie die je maar zelden ziet. Hij waagt zich aan de hoge indrukwekkende noten van Pavarotti, maar ook aan de warmte van Shaffy. Antoine ademt muziek en kan zich volledig vinden in Ella Fitzgerald’s wijze woorden: “The Only thing better than singing is more singing.” 

Fanfaar Trotwaar is een onvergelijkbare, originele verzameling muzikanten met een kleurrijk repertoire van balkan, klezmer, jazz, latin, musettes en filmmuziek. Behalve enthousiasme en speelplezier hebben ze altijd verrassende optredens te bieden.

Fanfaar Trotwaar bestaat uit: Audrey Thijssen( tenor-sax), Bert van Dijk (trompet), Corna Peeters (bariton), Diederick Bovee(klarinet), Dick van Esch(trombone),Helma van der Leeuw(accordeon), Nikki Peters (banjo, tenorgitaar), Philippe van der Grinten (alt-sax), Rob Stelder (sousafoon),Twan Peters(slagwerk) en Marleen Oirbans (surdo).

‘The Happy Trumpet’ (Bert van Dijk) komt van oorsprong van een duo, dat in 2007 met de groep LAVA ‘Limburgse Artiesten voor Australië’ afreisden naar ‘Down Under’. Daar werden avondvullende Limburgse muziekprogramma’s neergezet voor mensen die in de jaren 50 – 60 geïmmigreerd waren vanuit Limburg. Het was voor hen weer even proeven aan de Nederlandse en Limburgse cultuur.

In 2017 zijn ‘De Happy Trumpets’ er mee gestopt wegens gebrek aan optredens. Nu begint het echter weer te stomen bij Bert. Hij wil weer op dat podium komen; zijn trompetje laten galmen door de spiekers en met zijn klanken de mensen raken in hun hart.

Emoties van vreugde, verdriet en plezier voeren de boventoon.

Tickets kosten 8 euro (incl. vlaai en koffie/thee in de pauze), te bestellen via www.theaterdegarage.nl, 077-3514252 of mail naar info@theaterdegarage.nl.

Theater De Garage BINNENsteBUITEN presenteert van zaterdag 4 juli tot en met zondag 12 juli een dikke week vol met voorstellingen, optredens, workshops enzovoorts voor jong en oud(er). Kijk hier voor de overige voorstellingen in De Doolhof. Houd de website www.theaterdegarage.nl / Facebookpagina en Instagram goed in de gaten, want er kan nog meer bij komen.