“Hoezo vrijheid?!” – Theater De Garage BINNENsteBUITEN

“Hoezo vrijheid?!” – Theater De Garage BINNENsteBUITEN

Donderdag 9 juli om 19.30 uur, een Jongeren Theaterproductie door Theater De Garage (REPRISE van januari 2020)

Hoezo vrijheid?!

‘Wat is vrijheid? Vrij zijn is een privilege, dus eigenlijk zijn wij dan ook een privilege? Toch voel ik die vrijheid niet helemaal…. Hoeveel mensen huren er nog samen met mij vrijheid in Nederland?’

Vier jonge meiden met verschillende achtergronden stellen aan elkaar de vraag: wat is vrijheid? En hoe vrij zijn wij eigenlijk? Waren wij vroeger al vrij? Voelen wij ons vrij? Zijn wij vrij van oorlog? Vrij van mening?

In deze muziek-theatrale montagevoorstelling zien wij een worsteling van de jonge opgroeiende jongeren in het ‘vredige’ Venlo. Vanuit hun eigen mening, gevoel en belevingswereld krijgt het publiek een snelle muziektheatrale afwisseling te zien rondom het begrip ‘vrijheid’.

Theater De Garage biedt jonge theatermakers een kans om voorstellingen te maken. Karlijn van Kruchten heeft in november 2019 op de planken gestaan met de voorstelling ‘Wie is Baas?’ Het contact was daarna snel gemaakt! Het thema is gekozen omdat Venlo 75 jaar geleden bevrijd is! En past nu ook weer helemaal in alle discussies die er nu gaande zijn.

Karlijn van Kruchten (1996) is een muziek-theatraal performer, maker, actrice en zangeres. Ze is geboren en getogen in Venlo waar ze als kind al meespeelde bij verschillende (muziek)theaterprojecten. Daar is de liefde en passie voor muziek en theater ontstaan. Ze zoekt haar grenzen op als maker en performer en is nieuwsgierig. Ook wil ze graag oprecht, schaamteloos en authentiek op het podium staan.

Tickets kosten 5 euro, te bestellen via www.theaterdegarage.nl, 077-3514252 of mail naar info@theaterdegarage.nl.

Theater De Garage BINNENsteBUITEN presenteert van zaterdag 4 juli tot en met zondag 12 juli een dikke week vol met voorstellingen, optredens, workshops enzovoorts voor jong en oud(er). Kijk hier voor de overige voorstellingen in De Doolhof. Houd de website www.theaterdegarage.nl / Facebookpagina en Instagram goed in de gaten, want er kan nog meer bij komen.